finland 100 år

Finland firas rejält i Kungsträdgården

År 2017 fyller Finland 100 år, och det firar vi tillsammans med en stor festival i Kungsträdgården den 24–26 augusti.  Musik, mat, underhållning, utställningar och diskussioner med finländskt tema fyller Kungsträdgården under tre dagar. HKScan står som samarbetspartner tillsammans med ett antal andra finsk-svenska storföretag.

HKScan står med en monter i Kungsträdgården och kommer under de tre dagar som festivalen pågår sprida finsk-svensk matglädje till alla besökarna. Vi bjuder på utsökta tapas av våra produkter och ordnar en spännande kockduell för publikens åskådan där våra egna kockar Mathias Emilsson, Tom Tapper och Sami Lamminaho tävlar mot varandra.

Under gårdagens invigning gästades festivalen av prominenta gäster så som det svenska kungaparet och det finska presidentparet. Självklart bjöds de på våra härliga tapas.

Temat för Finlands 100-årsjubileum är Tillsammans – och tillsammans ska vi fira de goda relationer vi har mellan våra länder.

Hoppas att vi ses i Kungsträdgården!

https://www.sthlmsuomi.se/

21082296_10159267914725578_1574850475_o

Vår medarbetare Anna Lind delar ut tapas på HKScans produkter till det svenska hovet och det finska presidentparet.

Kommentera