hkscan i almedalen

Besök oss i Almedalen!

Nästa vecka befinner vi på HKScan oss i Almedalen. Vill du träffa oss? Besök då vårt seminarium på onsdag där vi talar om kött, hållbarhet och matglädje! Utöver vårt eget seminarium deltar vi även i andra seminarium – då i form av paneldeltagare.Nedan finner ni länkar till alla de tillfällen där ni kan träffa oss. Vi ser fram emot en vecka av givande samtal och diskussion!

Kött är framtiden – matglädje och hållbarhet

Mat är källa till glädje, samtidigt som högt ställda krav på djuromsorg, miljönytta och socialt ansvar måste uppfyllas för att produkter inte ska väljas bort. Det ställs nya krav på företag som producerar kött. Hur säkerställer vi en svensk köttproduktion, som räcker till alla?
http://www.almedalsveckan.info/event/user-view/48728

Politiker frågar ut vd:ar om klimat och miljö

Kända politiker ställer sina vassaste frågor om klimat och miljö. Menar verkligen vd:arna allvar med sitt klimat- och hållbarhetsengagemang? Vad driver dem till att agera? Vems är ansvaret för klimatet egentligen? Är det verkligen lönsamt med klimatarbete?
http://www.almedalsveckan.info/event/user-view/46316

Noll till 2030 – vad krävs för att företagen ska springa ännu snabbare?

Vilka branscher ligger framkant och vilka ligger efter? Vilka styrmedel behövs för att nå netto noll till 2045? Hur ser den ekonomiska uppsidan ut? Kan politiken få företagen att springa ännu snabbare? Kan vi nå målen i Agenda 2030?
http://www.almedalsveckan.info/event/user-view/47574

Den svenska biogasen är hotad – vad krävs av beslutsfattarna?

EU-ländernas olika stödsystem gör att biogas som importeras till Sverige har ett lägre pris. Den svenska biogasen är därför hotad. Utan inhemsk biogasproduktion påverkas jobben, miljön, nya innovationer och landsbygden negativt. Vad krävs för att bevara och utveckla den svenska biogasproduktionen?
http://www.almedalsveckan.info/event/user-view/47335

Fossilfritt – från jord till bord

#fossilfrimat – hashtag eller verklighet? Jordbruk och livsmedelsproduktion innefattar mycket transporter och flera timmar i traktor. Vad krävs för att den svenska maten ska bli helt fossilfritt producerat genom hela livsmedelskedjan – från jord till bord?
http://www.almedalsveckan.info/event/user-view/49300

Kommentera