HKScan_consumer_family_02_6320_6

HKScan pratar mat under Smaka på Stockholm : Är köttkonsumtion förenlig med hållbart lantbruk?

HKScan befinner sig i dagarna på arrangemanget Smaka på Stockholm där vi bland annat står värd för ett spännande samtal om hållbar köttkonsumtion tillsammans med inbjudna gäster. Samtalet sker i den miljö vi trivs som allra bäst, runt matbordet. Välkomen att lyssna!

Mer information om samtalet följer nedan:

När: fredag 02 juni kl 14:30
Var: Salutorget

Ett aktuellt samtal om proteinskiftet. Värd: HKScan. Tid: 45 min. Vad får och bör vi äta om vi sätter hållbart i centrum? Blir världen mer hållbar utan köttätare? Hur väljer vi rätt? Sju personer med olika yrken och perspektiv samtalar om proteinskifte. Välkommen att lyssna på ett spännande samtal runt Matbordet med HKScan som värd och Hans Naess, Gastronomiska Samtal, som moderator. TID:  14.30– 15.15
Patrik Holm-Thisner, hållbarhetschef HKScan; Sigrid Bárány, kock, Sara Begner, kock Coop; Line Gordon, forskningschef SRC; lantbrukare, Ann-Helen Meyer von Bremen, jorunalist/författare; Ingemar Olsson, ordförande Sveriges Grisföretagare, driver eget lantbruk i Karlskoga – Alketterns Herrgård; Patrik Holm-Thisner, HKScan.

Kommentera