Se HKScans framtidsseminarium Almedalen

Ta du också del av HKScans välbesökta framtidsseminarium i Almedalen den 1 juli 2015. Ett framtidsseminarium där representanter från Sveriges politiska ungdomsförbund, våra framtida svenska och internationella politiker, deltog. En expertpanel bestående av Hilda Runsten, hållbarhetsexpert LRF, Magnus Nikkarinen, Kina-expert Näringsdepartimentet och Magnus Sjöholm, affärsutvecklingsdirektör HKScan berättar om möjligheterna för svensk djurproduktion och vad ett exportgodkännande till Kina skulle innebära för Sverige. Det var även diskussion hur vi som land bör göra för att ta ett större globalt ansvar rörande djurvälfärd, klimat och hälsa. Ett långsiktigt arbete där politiker, näringsliv, myndigheter och statsmakt måste samarbeta i mycket större grad än idag, men också hur alla delar tillsammans måste hitta nya arbetsformer för att Sverige ska utvecklas som ett intressant alternativ för framtidsmarknader som Kina.

Kommentera