Coucy (HKScan) och Bucht åkte ICA-bussen

Rapport från Almedalen, Lo Coucy, strategidirektör HKScan

HKScan deltog 1 juli på en spännande bussresa från Visby till Roma anordnad av ICA. Med på resan var bland annat vår landsbygdsminister Sven-Erik Bucht, Emil Källström från Centerpartiet, Anders Svensson, vd ICA Sverige och Maria Forshuvud från Svenskt Kött.

Under ledning av Alexandra Pascalidou som på bästa Ring P1 manér diskuterade frågan hur vi kan få vi hela landet att leva? Sverige är ett av de snabbast urbaniserade länderna i Europa och vi står inför utmaningar när vår landsbygd avfolkas. Konsensus blev reella politiska beslut behövs för att underlätta både vårt företagande och primärproduktionen av djur, exempelvis i form av bredbandsutbyggnad och enklare regelverk. Även det svenska ursprunget nämndes av deltagarna som en viktig konkurrensfördel och som alla i industrin måste utveckla och dra fördel av.

HKScan Sweden är en nationell distributör av svensk kött vilket ger möjlighet för alla konsumenter, både i stad och på landbyggd att ta del av vårt fina svenska kött.

Läs mer om Ica-bussen >>

Kommentera