3 kommentar på “Välkommen till HKScans seminarium!

 1. Hej!
  Detta låter ju väldigt intressant! VIlka är det som får deltaga?
  Kommer kanske min säljare Peter Olsson att vara med på detta?

  Jag jobbar som köttansvarig på Ica Torgkassen i Uppsala och vi i vår butik brinner för svenskt kött. Gärna även krav -och närproducerat.

  1. Hej!
   Kul att ni vill komma på vårt framtidsseminarium. Ni är varmt välkomna! I panelen är ordförande, språkrör eller näringslivsansvariga för respektive ungdomsförbund. Magnus Nikkarinen, Näringsdepartimentet, berättar om sina erfarenheter som Sveriges lantbruksråd i Kina, med placering i Peking. Magnus Sjöholm, affärsutvecklingsdirektör på HKScan berättar om det svenska köttets möjligheter och ökad efterfrågan i Asien på säker producerad mat. Hilda Runsten, hållbarhetsexpert på LRF berättar fördelar med det svenska köttet globalt och ytterligare framtidssatsningar. Tillsammans har vi sedan en gemensam dialog vad som behöver göras ur politiskt perspektiv och som företag för att vidare utveckla den svenska produktionen och köttet i framtiden. Vårt framtidsseminarium leds av moderator Emanuel Karlsten.

   Med vänlig hälsning.
   Sara Hoff

Kommentera