Scan = svensk mästare i falukorv

Även Scan populära Jägarfalukorv blev ikväll svensk mästare för andra gången. Vår Jägarfalukorv är inspirerad av gamla goda tiders matkultur och är rökt lite extra för en fylligare smak. Korven för gärna tankarna till bilden av gröna skogar, knaster av lägereld och doften av brinnande trä när du tillagar den. Scan jägarfalukorv är extra rökig med hög kötthalt och den gör sig lika bra vid lägerelden, på grillen, som hemma i pannan.

– Vi är väldigt stolta och glada att kunna säga att vår jägarfalu är en svensk mästare för andra gången. Just falukorv är en riktigt klassisk svensk husmansprodukt som verkligen uppskattas och tillagas av många konsumenter, säger Johan Persson, kategorichef HKScan.

Chark-SM är Sveriges största kvalitetstävling för svensktillverkade livsmedel. Charkuterierna blindtestas enligt strikta kvalitetskrav av en oberoende och kvalificerad jury med stor charkkompetens. Chark-SM är också Sveriges största branscharrangemang för livsmedelsindustrin, och slår 2014 återigen rekord, med över 780 tävlande produkter.

Kommentera