Pressinbjudan; Köttbullens dag

Den 23 augusti firas Köttbullens dag vilket betyder extra mycket för oss i Skara för det är ju här vi tillverkar den smakrika klassikern Mamma Scans köttbullar, som är mångas favorit. Visste du att det är hela 250 år sedan det första köttbullsreceptet publicerades i Kajsa Wargs svensk kokbok. På Scan gör vi våra köttbullar från grunden och här har det rullats många köttbullar genom tiderna, de första redan på 50-talet. På slutet av 70-talet kom de kylda köttbullarna som idag kallas Mamma Scan. Förutom denna köttbullklassiker tillverkar vi även ett antal olika sorters köttbullar och andra köttfärsprodukter i Skara.

Vi berättar gärna mer om våra köttbullar och bjuder därför in pressen till vår anläggning i Skara fredagen den 22 augusti mellan klockan 10.30-11.30.

Då kommer det finnas möjlighet att besöka produktionen och ta bilder samt att prata med anläggningens nytillträdde platschef Stefan Thörn.

Anmäl dig till Stefan Clausson senast den 22 augusti klockan 09.00 via telefon 0511-250 71 eller via mail: stefan.clausson@hkscan.se

Kommentera