Välkommen till finalen i Årets Kock 2014

På fredag avgörs finalen i Årets Kock på Stockholm Waterfront och som en av huvudsponsorerna kommer vi naturligtvis att finnas på plats.

I år tar vi nästa steg med konceptet Street food som vi nu ser har börjat nå ut till det svenska folket. Street food har alltid legat oss varmt om hjärtat och förenar det vi står för, omsorg för råvaran, innovation och smak. Därför utvecklar vi begreppet och tar det med oss i varje enskild produkt!

Vi ställer frågan: hur gör man för att få ut allra mest av till exempel en chorizo eller en griskind? Och detta oavsett om det rör sig om mat serverad från en street food-truck eller om det är en indragare på den trendiga bistron. Kom förbi vår monter så får du smaka.

I Scanmontern kommer vi också pulsen på kockarna Christian Hellberg och Viktor Westerlind i en kockduell. Där möts kockarna i en duell för att se vem som på bästa kreativa sätt kan förvandla olika Scanprodukter till en spännande matupplevelse. Publiken får vara med och bestämma vilka rätter som vinner.

Läs mer om vad som händer under tävlingsdagen på Årets Kocks websida.

 

Kommentera