Känd från TV

 http://www.scan.se/produkter/6725/bacon-rapsgris/

Gissa om jag blev glad när jag tittade på Halv 8 hos mig igår. Det var förstås Åsas val av Scans Bacon av Svensk Rapsgris® till förrätten (Jordärtskockssoppa med rapsgrisströssel) som fick mig att hoppa av glädje i TV-soffan.

 Det var köttvecka som tema denna vecka och det avslutades hos Åsa på Värmdö utanför Stockholm. Jag skall inte avslöja vem som vann. Kan dessvärre inte heller avslöja receptet då det inte ligger på recept.nu i skrivade stund.

 

tv4play.se

2 kommentar på “Känd från TV

 1. Ja visst var rapsgrisströssel ett bra tillbehör:) tycker det är det godaste baconet jag ätit på länge! Hoppas receptet kommer upp snart, soppan blir verkligen god!
  Hälsningar Åsa

 2. Vi har alltid lite rapsgrisbacon hemma i frysen eftersom vi äter bacon och ägg på helgerna.

  Senaste helgen stekte sambon baconet. På lördagen var det inga konstigheter, men på söndagen smakade det annorlunda – helt enkelt inte lika gott. Jag frågade förstås om det verkligen var rapsgrisbacon. Visst, sa han. Men det smakar inte som rapsgris, sa jag. Det är rapsgris, intygade han.

  Efter en titt i sopskåpet var det ju mycket riktigt ett annat bacon som slunkit in.
  Tänk att det går att känna skillnaden så lätt.

  – Madeleine
  http://www.landleyskok.se

Kommentera