Bli en mästare vid grillen

Den här veckan slår vi upp portarna för årets grillsajt: ”Bli en mästare vid grillen”. Sidan innehåller fyra olika filmer med kocken och grillentusiasten Hampus Rosenqvist där han guidar dig genom allt från val av grill till smaksättning med rökspån. Filmerna kretsar kring fyra teman: Vilken grill?, Liten köttskola, Smak och rök och Lyckas med köttet.

Sist men inte minst kan man vara med och tävla om varucheckar och boken lilla köttguiden samt tre fina grillar från Landmann. Allt man behöver göra är att svara rätt på åtta frågor och skicka in en motivering så är man med och tävlar.

Bli en mästare vid grillen >

2 kommentar på “Bli en mästare vid grillen

  1. Bra videos, även om jag tyckte de var lite väl korta och hoppade över en del. Tycker överlag att det finns för få videos om grillning och det är kul att ni har producerat några.

Kommentera