Glad sommar! Vinn kokbok från Scan

Nu är det dags att njuta av semestern vilket innebär att HKScan-bloggen kommer ha något färre inlägg ett par veckor innan vi drar igång igen i mitten av augusti. Jag vill passa på att önska alla en härlig sommar och underbart goda smakupplevelser på grillen.

Lägg gärna kommentar med din bästa smakupplevelse från grillen här på mitt inlägg, så belönar vi bästa tips med vår fina grillkokbok under sommaren.

Ha det gott, på återseende!!!

4 kommentar på “Glad sommar! Vinn kokbok från Scan

  1. Härligt! Hoppas semestern blir toppen 🙂 jo .. Ett extra gott minne från grillen är marinerade vildsvinsfileer marinerade i marinad med smak av timjan och vitlök. Till detta serverade vi nypotatis som vi skivade och blandade med svarta oliver, fetaost, olivolja, hackade soltorkade tomater, grönsallad och gurka.. Vi lät det dra en stund och åt detta ljummet till köttet.. En riktigt god rätt som vi gjort om och kommer göra om 🙂 ett glas Amarone Tomassi passade som handen i hansken kan jagbsäga men det funkar naturligtvis också med fläderdricka 🙂

  2. Bästa smakupplevelsen på grillen har blivit Scans säsongsnyhet med smak av granatäpple. Den är helt underbart god. Den har blivit hela familjens favorit och barnen väljer nästan bort alla tillbehör för att istället bara äta kött i mängder! Övriga familjen äter den med traditionella tillbehör i form av färskpotatis, gräddfil, gräslök, hemmagjord potatissallad, grönsallad och hemmagjort vitlöksbröd. Supergott!

  3. halloj .. samma matälskare som ovan – hoppas såklart på att jag får hem en kokbok 🙂 att inte fler tipsade var synd för jag är här ibland .. ringed jouren I julas men fick aldrig tag på grisknorr .. jaja .. gulligt om jag får en kokbok även om jag var solo på upplevelse ..

  4. Bästa smakupplevelsen var helgrillade fläskytterfiler.
    Indirekt grillning gjorde att det tog lite tid men oj vad saftigt det blev.

Kommentera