Scan är fastfoodleverantör till O-ringen

Vi är mycket glada åt förtroendet som vi fått att leverera svenska produkter i tre år till O-Ringen, som är världens största orienteringsfest och ett av Sveriges största idrottevenemang.

Samarbetet mellan Scan AB och O-Ringen innebär att Scan är ensam fastfoodleverantör till O-Ringen i tre år framöver: Halmstad 2012, Boden 2013 och Skåne 2014. Därmed kommer endast svensk korv och hamburgare serveras på O-Ringen.

Samarbetet innebär också att butiker och restauranger, i närområdet till tävlingarna, som är anslutna till O-Ringen kommer att aktivera Scan-produkter. 2012 går O-Ringen den 21-27 juli i Halmstad. Bland annat kommer Scans nyhet grillstek med smak av granatäpple grillas utanför Ica Maxi Flygstaden. Även inne i butiken kommer det aktiveras pålägg, kryddkorv, grillsortiment och hamburgare.

Kommentera