Lägg grillbacon på grillen i sommar

Äntligen, var det några som sa på pressträffen, när vi berättade att vi lanserar grillbacon. Det är lite kul för jag hade en twitterkonversation förra sommaren där önskemål kom om ett tjockare bacon.

Grillbacon är anpassat för grillen. Det är lite tjockare, med kraftig röksmak som ger lite stuns i smaken och har ett något magrare kött. Köttet är givetvis svenskt, som i alla Scan-märkta varor.

För bästa resultat grilla baconet indirekt någon minut per sida, och det går lika bra att grilla i skivor som på spett. Ät som tilltugg, linda runt fläskfilén, lägg den på burgaren, smula ner som topping till sallad… Variationsmöjligheterna är stora, bacon är en god smaksättare till det mesta.

 Läs hela pressmeddelandet

3 kommentar på “Lägg grillbacon på grillen i sommar

  1. 2012-03-27, 12:28 av Anne

    Ja, äntligen, jag är så glad 🙂 Vi åt det till frukost förra helgen. Körde först i ugnen ca 10 minuter, och stekte på lite i panna så det blev riktigt krispigt. Supergott!!

Kommentera