Nyheterna presenterade för pressen

Inför vårens och grillens lanseringar så har vi haft två pressträffar där vi presenterade vårens och grillens nyheter. Håll utkik här på bloggen, de presenteras allteftersom de kommer ut till kund och butik.

I tisdags var vi på Restaurangakademien och Klas Lindberg, Årets Kock 2012, medverkade. Han berättade om sin resa till titeln Årets Kock 2012.

Vi provsmakade några av våra nyheter som Klas hade lagat till, och han flörtade även lite med sin vinnarrätt med en av våra nya produkter entrecoten från Omsorgsfullt utvalt

 

Till restauranger och storhushåll kommer vi vecka 16 med rapsgrisen. Andreas Hedlund berättade om sina erfarenheter av rapsgrisen från bankettmiddagen för Årets Kock 2012, och tycker saftigheten i köttet behålls väldigt bra.   

På pressträffen i Skåne medverkade även Magnus Albrektsson och stod vid grillarna. Han bjöd på en fantastisk grillbuffé med olika sallader till. Grönsaker och grönsallad är det som svenska folket helst vill ha som tillbehör till det grillade, enligt vår grillundersökning.

 

Kommentera