Scans seminarium på Årets Kock gjorde succé!

Scans seminarium ”Hej då till jantelagen alla kan nå sina mål” väckte inspiration. Föredragshållaren Mikael Grenberg, konstnär och entreprenör, berättade om sina smått omöjliga projekt, bl a att bygga ett rött hus med vita knutar på månen. Det var även Mikael som låg bakom det lilla röda huset på globen för några år sedan. Varför har då Scan ett seminarium om jantelagen och inte om kött? Jo, Scan vill visa att bakom varje ny produkt ligger mod, vision och kompetens. Och det är just det som Mikael pratar om. Att ligga långt fram och vara innovativ innebär att göra något som ingen annan gjort tidigare. Så tänker vi på Scan inför varje lansering. I år är vi extra stolta att på Årets Kock få presentera – rapsgrisen. Vårt kanske största innovativa projekt någonsin. Blir ni sugna på månprojektet sök upp Månklubbens vänner. Krister Fuglesang är med.

Kommentera