Vardagslunk igen

Vad härligt att komma in i normala rutiner igen. Inga längre helgdagar förrän i påsk. Så känner nog många av oss som faktiskt gillar vardag och rutiner. På Scan har dock produktionen för kommande grillsäsong och till svenska folkets långledighet satt igång på allvar. Långt innan julskinkan griljerades testade Scans produktutvecklare det nya grillsortimentet.  Jag kan lova att många smaskiga nyheter blir det och redan till sportloven kan vi grilla årets nya kryddiga korv. Men nu står vardagsmiddagen för dörren och inspiration får du om du går in på scan.se och klickar på recept. Jag kan rekommenderas falukorvsgryta med rotfrukter eller baconbiffar. Scan har en enorm receptbank där du kan hitta rätter som passar utmärkt till en enkel januarimiddag. Låt dig inspireras.

Kommentera