Scans jul(kl)app

Scans jul(kl)app är julbordets bästa hjälpreda där du får hjälp att planera och fixa julbordet. Välj vilka rätter du vill laga och bocka av dem i listan när du är klar. Här finns även recept, griljeringstips och smakrabatter. Scan-appen är gratis och laddas hem via App Store och Android Market. Sök efter Scan AB.

Du hittar även julbordets bästa hjälpreda på vår hemsida, scan.se  

Skinkjour
Har du en fråga eller behöver akut hjälp med ditt julbord? Ring gärna vår konsumentkontakt Matforum, som har skinkjour under julveckan. Måndag till torsdag har de öppet till kl 18 och dan före dopparedagen har de öppet till kl 22:00.

Telefon: 020-59 59 77
E-post: matforum@scan.se 

Recept till Traditionell griljering till julskinka

God Jul!

2 kommentar på “Scans jul(kl)app

Kommentera