Och vinnare blev… Scan Gourmet julskinka

Guldmedaljör Chark-SM 2010- Scan Gourmet julskinkaVår Scan Gourmet julskinka blev klar vinnare när  LRF Västra Götaland anordnade en  julskinkeprovning på Restaurang 28+ i Göteborg, Sveriges nya mathuvudstad. Ulrik Lindelöv tillagade de fem julskinkor som betygsattes utifrån smak, utseende, konsistens och helhetsintryck.

Den skinka som vann såg ut som en skinka ska se ut och smakade också bäst, konstaterade Kent Nilsson från Grillfrämjandet.

 Förra året på Chark-SM fick även vår gourmet-julskinka en guldmedalj, vilket vi är väldigt stolta och glada över. 
 
Vad tycker du om vår Gourmet Julskinka? Vilken julskinka tycker du är godast?
 
Juryn bestod av Jan-Erik Löwström, Ica-handlare, Peter Hjälte, Dalsjöfors Kött, Margareta Frost Johansson, Hushållningssällskapet, krögaren Ulrik Lindelöv, Kent Nilsson, Grillfrämjandet, och Monica Didriksson, vice ordförande i LRF Västra Götaland.

7 kommentar på “Och vinnare blev… Scan Gourmet julskinka

 1. Jag köpte Scan julskinka för ett par år sedan och den var fullkomligt oätlig. Hela julmiddagen blev förstörd. SÅ ALDRIG MER EN SCANSKINKA!
  Era andra produkter har också blivit mycket sämre de sista åren.

  1. Det var väldigt tråkigt att julskinkan var dålig, så ska det naturligtvis inte vara! Vid alla konsumentfrågor och reklamationer kontakta vår konsumentkontakt matforum@scan.se tfn. 020-59 59 77.

 2. Vi köper alltid Scans gourmet julskina för den är precis lagom stor för oss som är 2 personer. Plus att den är supergod och saftig, har inte varit missnöjd någon gång då vi köpt den här. GRATTSI till vinsten.

  1. Tack! Vad kul att höra att du gillar den – alltid roligt att höra från nöjda kunder 😀 Jag tar ditt beröm vidare här internt så att de också blir stolta och glada!

 3. 2011-12-20, 17:14 av Curt

  Köpte en Gourmet julskinka, ca 3,8 kg, i helgen 17/12. Det är en av de bästa julskinkor jag ätit genom alla år – saftig, suverän sälta och ”rund o go”. Kort sagt, otroligt god.
  Finns inte en chans att lyckas åstadkomma något liknande i ett hemmakök.

Kommentera