Gårdsköttbullarna även till rsh

Idag är det ett stort konsumentintresse för svensk mattradition och husmanskost. Vår nya gårdsköttbulle lanseras nu även till restauranger och storhushåll. Gårdsköttbullen har en mer hemlagad karaktär, med den grova strukturen och rejäla i storlek. De är kontaktstekta vilket ger en ojämn stekyta, precis som hemma när de steks i pannan. Kötthalten är hög, 80 %, och den innehåller bara svenskt kött. De passar perfekt till potatis och sås eller hemlagat potatismos och pressgurka.

Receptet till gårdsköttbullarna har Scan tagit fram tillsammans med bönderna Lena och Roland Johansson på Bäck Lantbruk. Köttbullen är kryddad med kryddpeppar och innehåller traditionella köttbulleingredienser som potatis, lök, ströbröd och ägg. Länk till pressmeddelande 

PS: Gatuköken Scanköket serverar gårdsköttbullarna med potatismos och lingon under vecka 46-48.

2 kommentar på “Gårdsköttbullarna även till rsh

  1. HAR PRECIS ANVÄNT SCANS NYA GÅRDSKÖTTBULLAR JAG TYCKER DET ÄR SUCCEKÖTTBULLAR GODA SMAKRIKA OCH FRAMFÖRALLT SOM HEMLAGADE MED UNDERBAR SMAK AV KRYDDPEPPAR … HEDER ÅT PRODUKTUTVECKLING SÅ HÄR SKA SVENSK SMAK VARA HOPPAS DE KAN FINNAS I ALLA BUTIKER SÅ MAN KAN KÖPA DEM
    JAG GÖR ALLTID MINA KÖTTBULLAR SJÄLV MEN NU KOMMER ÄVEN JAG ATT KÖPA DESSA

    EN MYCKET KRÄSEN HUSMOR

    1. Vad roligt att du tycker om gårdsköttbullarna! Jag ska skicka vidare ditt beröm till produktchefen och produktutvecklaren så blir de också glada.

      De ska finnas tillgängliga för alla kedjor, så om du inte hittar dem i din butik så be dem att beställa hem dem.

Kommentera