Möt Lars, en av våra leverantörer

Har du sett reklamfilmen från oss som går nu på TV 4? På filmen ser du Lars från Högstorp Gård som är en av våra leverantörer, och som vi tillsammans med tagit fram receptet till en grovmald korv med mejram och fänkål.  Filmen spelades in i mitten av juni på hans gård och här kan du se den långa versionen där du får en liten rundtur på gården.    

Högstorp Gård är en gammal släktgård som gått i arv i tio generationer. Den ligger i ett vackert slättlandskap i Västergötland strax söder om Vänern. Lars och hans familj har en liten slaktsvinsuppfödning på ca 100 djur och en liten nötbesättning med mjölkrastjurar och kalvar, totalt ca 50 djur samt höns och egen biodling. På åkermarkerna odlas havre, korn, höstvete och vall som foder till djuren och i trädgården odlas potatis, lök och grönsaker.

Kommentera