Scan på Jobylon

Scan har startat ett samarbete med Jobylon, Nordens första sociala jobbsajt. Här finns lediga jobb samt intressant och objektiv information om över 1000 av de mest attraktiva arbetsgivarna i Sverige samlad. Syftet med samarbetet är att stärka Scan som arbetsgivarvarumärke hos både potentiella arbetssökande och hos dem som redan jobbar hos oss.

Om du går in på Scans sida på Jobylon (se länk nedan) så hittar du en företagsbeskrivning med information som antal anställda, omsättning och koncernstruktur, länk till vår blogg, twitter, LinkedIn och Facebook. Loggar du t.ex. in med Facebook så kan du se vilka av dina vänner som jobbar på Scan.

Det finns också två flikar för att arbetssökande ska få en inblick i hur det är att arbeta på Scan. Flikarna som heter ”Medarbetare berättar” och ”Jobba på Scan AB” har vi fyllt med information om vad vi gör, vad vi har på gång samt hur det är att arbeta hos oss. Vi har även publicerat intervjuer med fem av våra medarbetare som berättar om allt från varför de började jobba på Scan till exempelvis vilka barnböcker de kan utantill. På det här sättet ger vi er en bild av vårt företag samtidigt som vi själva får en chans att berätta om vad vi faktiskt gör.

Intervjuerna kommer att bytas ut med jämna mellanrum. Förhoppningen är att åskådliggöra hela företaget och att genom intervjuer med flera medarbetare visa vad som är på gång och hur vårt företag arbetar inom exempelvis produktion eller supply.

Gå in och läs om Scan och våra medarbetare på Jobylon redan idag! 

www.jobylon.se/company/scan-897

Kommentera