Mört kött i portionsförpackning

Vi utökar vårt mörpack-sortiment med skivat kött i portionsförpackning för det lilla hushållet. Köttet är svenskt och möras vidare i förpackningen ända tills den öppnas. 

I sortimentet finns ryggbiff med kappa, entrecote, rostbiff samt benfri karré och kotlett. Skivtjockleken är noga utvald och i varje förpackning ligger det två skivor förutom i den med kotlett, som innehåller fyra skivor. Lanseringen sker vecka 40 i Coopbutiker.

Mörpack är en vakuum-förpackning där köttet fortsätter att möras till dess förpackningen öppnas. Hållbarheten är lång, 21 – 25 dagar, och du kan med fördel köpa hem en förpackning och lägga i kylen några dagar innan det skall ätas. Köttet blir bara bättre ju närmare bäst före-datumet det kommer.  

Läs hela pressmeddelandet

Kommentera