Frukost – en bra start på dagen

Frukost brukar ofta sägas vara det viktigaste målet på dagen. Många slarvar och äter ingen eller en minimal frukost. Starta med en rejäl, hälosam och en väl balanserad frukost så får du energi och orkar längre.

För att lyfta frukosten startar Scan, Pågen och Axa frukostklubben. En kampanj som kommer att synas i de flesta av våra kunders butiker vid några tillfällen under året och med olika teman. Startskottet går nu vecka 15 på Ica Maxi och temat är ”Njut av din frukost varje dag”. På fredag mellan 9-16.30 och på lördag mellan 9.30 och 15.45 blir du bjuden på frukost. Du kan även vara med och tävla om en helg på något av våra Smultronställen. Kika i din butik efter tävlingsfoldern. 

I princip äter jag samma saker till frukost jämnt, men har en lite godare och utökad frukost på helgerna när jag hinner njuta mer. Hur brukar din frukost se ut, hinner du njuta av den och vad äter du ?

Kommentera