Köttbullekorv och Salami Jalapeño

Vårt sortiment Scan Variation har fått två nyheter. En kul variant som vi tror framför allt barn kommer att älska är är köttbullekorven, en kokt medwurst som vi stoppat in hela köttbullar i och sedan skivat. För de som vill ha det lite hetare kommer Salami jalapeño, en torkad salami smaksatt med jalapeño. Scan-märket på förpackningen garanterar att köttet alltid är svenskt.

Scan Variation är pålägg i mindre förpackningar, för att du ska kunna välja fler sorter. Det passar de flesta, barnfamiljer där olika viljor ofta regerar, singelhushåll eller tvåpersonershushåll som vill variera smaken oftare. Vår konsumentkontakt Matforum har fått ett mail från en nöjd konsument:

Hej!
Jag vill bara säga att jag är mycket nöjd med de nya små paketen med smörgåspålägg (”Variation”) som kommit. De passar vårt lilla hushåll perfekt och vi varierar oss nu på frukostmackorna :-)) Om vi får önska skulle vi gärna se att sortimentet breddas ytterligare. Hälsningar Birgitta

Det var riktigt roligt att läsa. Och jag kan berätta att sortimentet dateras upp två gånger per år med nya varianter i sortimentet. Denna gång är det Köttbullekorv och Salami Jalapeño. 

Länk till pressmeddelandet -> 

Kommentera