Mina Favoriter från Scan

Många föräldrar har det hektiskt runt ”Hell Hour”, timmen från att man slutar jobbet fram till att middagen ska vara klar. Syftet med Mina Favoriter är att underlätta vardagsmatlagningen för föräldrarna och vi har tagit fram ett sortiment med produkter som vi vet att barnen gillar och äter upp.  Detta visade sig vara det viktigaste för föräldrarna när de väljer mat, enligt en undersökning vi gjort.

Mina Favoriter är ett nytt brett sortiment charkprodukter som tagits fram särskilt för att råda bot på middagsstressen i vardagen. Produkterna har en storlek, smak och form som barn tycker om och äter upp.

Nya produkter i sortimentet Mina Favoriter är ”Min! Favorit Falukorv”, ”Mina! Små-kryddiga korvar”, ”Mina! Minstaste köttbullar” och ”Min! Varmkorv med tunt skinn”. Även befintliga produkter som Kulkorven, Snabburgaren och Hot Dogs ingår nu i sortimentet. Alla produkter som ingår i Mina Favoriter innehåller svenskt kött.

Varje förpackning är försedd med ett gott recept, men vill du ha mer inspiration så kolla in vår vår hemsida eller besök vår facebook-grupp ”Mina favoriter” . På facebook samlas vi och pratar om recept, tricks och tips om hur man får en trevlig vardagsmiddag.

Länk till pressmeddelandet ->

2 kommentar på “Mina Favoriter från Scan

Kommentera