Stort intresse för CSR-frågor

Kan inte undgå att slås av hur stort intresset för CSR är under årets Almedalsvecka. Att företagen har en viktig roll i detta och att det är på god väg att bli en självklarhet för att få göra affärer framgår tydligt.

Vi i Sverige är generellt bra på att arbeta med dessa frågor framför allt i kontakter med fjärran länder. Vi måste, för trovärdighets vinnande, även på hemmaplan säkra upp att vi haterar frågor kring miljö, korruption, arbetsrätt och barnarbete på rätt sätt. Hur vi arbetar vet vi – men vi måste kunna visa det.

2 kommentar på “Stort intresse för CSR-frågor

    1. Magnus:
      Jag är ledsen att jag i hastigheten inte skrev ut hela begreppet CSR. Det skall utläsas Corporate Social Responsibility eller översatt till svenska; Företagetns sociala ansvar.

Kommentera