Vinn Tjejernas Grillbok

I Tjejernas Grillbok har vi samlat våra godaste grillrecept och många goda tillbehör. Recept finns för den stora eller lilla grillfesten, barnens grillparty, modern asadogrillning och grillade efterrätter. Dessutom hittar du små tips och information som inspirerar och förenklar.  

Tävla om ditt eget exemplar genom att maila oss din drömgrillprodukt. Beskriv den för oss: vad är det, vilket köttslag, – detalj, hur ser den ut, vad är det för smak, varför tycker du att den är så bra? Maila även ditt namn och fullständig postadress till laila.romu@scan.se senast den 20 juni.

Fem vinnare utses av mig och produktchefen för grillat. Vinnarna presenteras här under vecka 25.

3 kommentar på “Vinn Tjejernas Grillbok

 1. Grattis! Vinnare av Tjejernas grillbok är:

  Rebecca Andersson, Möklinta
  Marie Wettergren, Motala
  Margareta Johansson, Boden
  Linda Nilsson, Köpingsvik
  Monica Andersson, Haninge

  Ett exemplar kommer på posten och ska förhoppningsvis landa innan midsommar.

  Trevlig grillsommar!

Kommentera