Grillstart på Scan

Är du sugen på grillat i påsk? Vi tjuvstartar grillsäsongen på Scan med grillspjut, grillskiva Caj P och flintastek original. Dessa tre populära grillprodukter finns i butik redan denna vecka.

Grillspjutet är ca 55 cm långt och en kul produkt att lägga på grillen. Vilket också visar sig genom att den är vår största enskilda grillprodukt. Flintastek original är klassikern som många lägger på grillen. Förra årets nya produkt Grillskiva Caj P fick en riktigt bra start, den är faktiskt bästa nykomling någonsin inom vårt Grilla-sortiment. 

I dagarna har det varit diskussion om ursprungsmärkning och jag vill passa på att nämna att det kött som finns i Scan-märkta varor givetvis är svenskt. Till dessa produkter används Piggham, som är ett mört och saftigt griskött.

Har du haft grillpremiär ännu? Om inte, när brukar du starta grillen? Jag är också nyfiken på vad du grillade eller vad du planerar att grilla?

   

Kommentera