Det luktade grillat på Kastellholmen igår

Inför grillsäsongen har vi tagit fram tre nya köttprodukter till konsument och fyra till restaurang & storhushåll. Dessa presenterade vi igår för matjournalister och matbloggare. På pressträffen medverkade även Caj-P som presenterade sina nyheter inom grillolja, marinader och glaze, samt Landmann, som presenterade nyheter inom kol- och gasolgrillar.  

Utanför Kolskjulet stod grillarna tända och de inbjudna möttes av en god grilldoft som gav en försmak av vårens och sommarens grillning. När de kom bjöd vi på en liten aptitretare av vår nya kryddiga korv Boerwors.  Efter alla presentationer stod en god grillbuffé framdukad och nyheterna provsmakades.

Våra grillnyheter kommer i butik vecka 15 och till restaurang & storhushåll vecka 18. Jag kommer att presentera dem allteftersom här på bloggen, och hoppas att ni längre fram får läsa om dem även i mattidningar och bloggar. Nu längtar jag till en god grillsäsong och att solen och vårvärmen kommer snart.

Kommentera