Rökt skinka med peppar–ny Scan Variation

Nu kommer en ny god smak i vårt smörgåssortiment Scan Variation. Sortimentet består av 12 pålägg i mindre förpackningar. Fördelen med mindre förpackningar är att du kan välja flera sorter för att variera för dig själv och din familj. I butiken säljs de även med ett kombinationspris för tre stycken. 

Nykomlingen är rökt skinka med peppar. Det är en milt rökig Pigghamskinka med rikligt med svartpeppar runt om på kanten. Piggham är ett extra mört och saftigt svenskt griskött. 

För att få lite variation även på sortimentet uppdateras det två gånger per år och därför byter vi nu ut rökt skinka med senap mot vår nykomling. Har du provat? Vilken tycker du är godast? Skriv gärna en rad här när du smakat vår peppriga nykomling.  

Läs hela pressmeddelandet ->

Läs mer om Scan Variation och se våra reklamfilmer ->

Kommentera